Tanácsra van szüksége? Írjon nekünk a fotomagnesek@dokidoki.cz e-mail címre, vagy használja a kapcsolatfelvételi oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Hűtőmágnesek saját fotókból

5 napon belül szállítjuk


GLS szállítás


Az GLS az egyik leggyorsabb és rendkívül megbízható fuvarozója a küldeményeknek Magyarország egész területén, beleértve a távoli területeket is. A küldeményeket az Ön címére vagy a GLS CsomagPont leadási pontjára kézbesítik, ahol Ön a csomagját az Önnek tetsző időpontban átveheti, anélkül, hogy elkötelezné magát a címére bejelentett kézbesítési időre.

E-mailben vagy SMS-ben tájékoztatjuk Önt a szállítás állapotáról. Természetesen közvetlenül a GLS weboldalán is nyomon követheti csomagja aktuális állapotát.

A küldemény státuszáról vagy kézbesítési dátumáról további információkat kaphat:
Szállítmányok keresése az interneten GLS
Fuvarozói információs vonal: (+36 29) 886 700


Szállítás a címre 2 490 Ft

Szállítás a kiszállítási pontra 1 390 Ft


Packeta


A Packeta az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb szállítmányozó, amely Magyarország-szerte számos csomagponttal rendelkezik. A Packeta nem csak minőségi szolgáltatásával érdemelte ki népszerűségét, hanem kedvező szállítási árainak köszönhetően is, melyeket az ügyfelek nagyrésze előnyben részesít.

További információk a küldemény státuszáról vagy a kézbesítési dátumáról:
Küldemény nyomonkövetése a Packeta weboldalán
A fuvarozó infóvonala: +36 1400 8806


Kézbesítés csomagpontra 1 390 FtMagyar Posta


A Magyar Posta egyike a sokéves múltra visszatekintő fuvarozó szolgáltatóknak. A küldeményt Magyarország területén közvetlenül a postai címre kézbesítik 8 - 17 óra között. A kézbesítés napján a Magyar Posta e-mailben vagy SMS üzenetben tájékoztat egyes csomagtípusok kézbesítéséről (ez a közönséges küldeményekre nem vonatkozik).

A küldeménytípusok széles skálájából kínálunk postai úton történő, nyomkövetés nélküli kézbesítést, illetve ajánlott küldeményként, internetes nyomkövetéssel. Az ismertetett szállítási módok mind árban, mind a kézbesítés módját ill. idejét tekintve eltérnek egymástól.

További információk a küldemény státuszáról vagy a kézbesítési dátumáról:
A küldemény nyomkövetése a Magyar Posta weboldalán
Informační linku přepravce: +36 30 771 9943


Ajánlott küldemény - nyomkövetéssel 2 490 Ft

Közönséges küldemény - nyomkövetés nélkül 990 FtPartneři