Tanácsra van szüksége? Írjon nekünk a fotomagnesek@dokidoki.cz e-mail címre, vagy használja a kapcsolatfelvételi oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Hűtőmágnesek saját fotókból

5 napon belül szállítjuk


Szállítással kapcsolatos információk

Milyen módon kézbesítik a hűtőmágneseimet?

Hűtőmágnesek rendelésekor számos népszerű és bevált futárszolgálatot használhat, amelyek bármilyen címre biztonságosan kiszállítják a fotómágneseket. Személyes igényeitől függően közvetlenül otthonába is kiszállíttathatja a termékeket, vagy megrendelését átveheti az otthona vagy munkahelye közelében lévő csomagponton is.

Komplett információ a szállítási árakról

Fizetéssel kapcsolatos részletek

Többféle fizetési lehetőség létezik a fotómágnesek vásárlása során?

Egyedi, saját fényképekből készített hűtőmágneseiért könnyedén fizethet több bevált és biztonságos módon. A hagyományos kártyás fizetés mellett a klasszikus és az online banki átutalást valamint a PayPal fizetőkaput is választhatja, A választott futárszolgálattól függően utánvéttel, azaz a mágnesek átvételkor is fizethet.

Komplett információ a fizetési módokról

Küldemény kézbesítése

Mikor kapom meg a megrendelt fotómágneseket?

A hűtőmágnesek gyártása során minden megrendeléshez felelősségteljesen állunk. Hogy legyen időnk a minőségi nyomtatásra, és gondosan legyárthassuk a termékeket a kivitelezésre és az expedálásra való átadásra 3 munkanapra van szükségünk. Az áru tényleges feladásáról e-mailben értesítjük. Ha nyomkövetéses küldeményt választott, az e-mailben megtalálja a nyomkövetési számot is, amellyel a csomagot a kiválasztott futárszolgálat weboldalán nyomon követheti.

A szállítmányok nyomonkövetése a fuvarozó vállalatoknál

Fényképek előkészítése

Szerkesztenem kell előzetesen a hűtőmágnesekhez választott fotókat?

Önön múlik, hogy milyen minőségű fényképet tölt fel a szerkesztő alkalmazásba. A fényképeket, sajnos, nem áll módunkban szerkeszteni, úgy nyomtatjuk ki, ahogy kapjuk őket. A fényképek formátuma miatt azonban nem kell aggódnia, az online felület segítségével nagyon könnyen kivághatja őket négyzet vagy téglalap alakú mágnesekhez. Az összes fényképét pillanatok alatt fel tudja tölteni, majd közvetlenül okostelefonja vagy hagyományos számítógépe böngészőjéből egyszerűen beállíthatja a kivágandó felületet. A saját fotókból készült hűtőmágneseket mindig a legjobb minőségben, prémium minőségű fotópapírra nyomtatjuk.

Áru reklamáció

Ha nem lennék elégedett, megreklamálhatom a hűtőmágneseket?

Mivel kivétel nélkül minden ügyfelünket nagyra értékeljük, reklamációs feltételeinkkel igyekszünk ügyfeleink kedvében járni. Ha valamilyen okból kifolyólag nem lenne teljesen elégedett a kézbesített áruval, a szállítástól számított 30 napon belül a hűtőmágneseket visszaküldheti, és mi késedelem nélkül visszatérítjük banki átutalással a pénzét. 100%-os pénzvisszatérítési garancia illeti meg ügyfeleinket.

További információk

Hol találok további információkat a fotómágnesek gyártásáról?

A fotómágnesek megrendelése előtt áttekintheti üzleti feltételeinket valamint, hogy miként kezeljük az Ön által ránk bízott személyes adatokat. Az elérhető szolgáltatások egyszerűsítése érdekében sütiket használunk, amelyekkel ön is megismerkedhet. Ha a fotómágnesek gyártásával kapcsolatban további részletesebb információkra van szüksége, a gyakran ismételt kérdések között megtalálja azokat.

Nézze át a gyakori kérdéseket

Partneři